Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 30/9

Dagens Skräll, Ons 30/9
30/09/2015 bpkung

Borussia Mönchengladbach började säsongen bedrövligt med fem raka förluster i ligan och förlust i den första gruppspelsmatchen i Champions League borta mot Sevilla med 3-0. Detta resulterade i att man sparkade sin tränare och sedan har man två raka segrar i ligan och har spelat fin fotboll i dessa två vinstmatcher. Man slutade på 3:e plats i Bundesliga förra säsongen och man kommer bli ett topplag även i år. Man tappade sin stjärna, Max Kruse, till Wolfsburg men man har ersatt honom med Josip Drmic från Bayer Leverkusen.

Manchester City startade säsongen lysande med fem raka segrar i ligan och såg ostoppbara ut. Sedan mötte man Juventus hemma i Champions League gruppspelet och förlorade med 2-1 och efter det så har spelet hackat. Två raka förluster i ligan hemma mot West Ham och senast hela 4-1 borta mot Tottenham. En av anledningarna vill jag påstå är avsaknaden av sin lagkapten längst bak, Vincent Kompany, som även saknas till denna match. Försvarsspelet är inte alls lika starkt utan honom och målvaktsspelet har även svajat och man petade Joe Hart senast till förmån för Willy Caballero men det hjälpte inte alls.

Båda lagen måste vinna för att vara med och kriga om de två första platserna i gruppen och det luktar skräll här då Borussia Mönchengladbach är klart på uppgång och Manchester City verkar inte vara i harmoni.

Lycka till!

[socialpoll id=”2297675″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här