Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 2/12

Dagens Skräll, Ons 2/12
02/12/2015 bpkung

Tuff match i kvartsfinalen i den engelska ligacupen mellan Southampton – Liverpool! Klara för semifinal är Manchester City, Everton och Stoke och nu ska det avgöras vilket som blir det fjärde laget. Liverpool har fått ett enormt lyft efter det att Jürgen Klopp har tagit över efter Brendan Rodgers. Helt plötsligt känns dem som en titelkandidat till att vinna Premier League denna säsong. Det har blivit en hel annan fart i deras anfallsspel och spelarna verkar betydligt mer motiverade att göra vad som krävs för att nå framgång.

Southampton är ganska stabilt lag men har två raka förluster i Premier League, 0-1 hemma mot Stoke och senast 1-3 borta mot Manchester City. Dem har dock inte varit lika starka på sin hemmaplan denna säsong som den förra och har endast vunnit tre av sju matcher och förlorat tre (förlorade endast fyra på hela den gångna säsongen) så här långt i Premier League.

Liverpool har vunnit dem två senaste bortamatcherna mot Southampton och Liverpool känns som ett lag i väldigt god harmoni och även om dem inte kanske ställer upp med en helt ordinarie startelva så är dem ändå favorit.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här