Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 21/10

Dagens Skräll, Ons 21/10
21/10/2015 bpkung

Atletico Madrid har inte riktigt gått att känna igen denna säsongen då man just nu ligger på 5:e plats i La Liga, dock är det endast två poäng upp till trion som ligger i topp. Men resultatet som varit mest förvånade var senast hemma mot Benfica i Champions League då man förlorade överraskande med 2-1 efter att ha tappat en 1-0 ledning. Nu har man en bra chans till revansch och man behöver vinna här för att vara med och fajtas om förstaplatsen i gruppen.

FC Astana från Kazakhstan gör debut i Champions League, är faktiskt det första laget från Kazakhstan som tar sig dit, och man har inte gjort bort sig så här långt. Man förlorade premiären borta mot Benfica med 2-0 men senast fick man 2-2 hemma mot Galatasaray och tog sin allra första poäng. Dock ska man inte ha mycket att säga till om här och Diego Simeone kommer inte att tillåta någon underskattning från spelarna i Atletico Madrid.

Antoine Griezmann är i lysande form och har gjort två av lagets tre mål så här långt i Champions League och i La Liga har han stått för 1/3 av lagets mål och han gjorde bl a ett mål senast i vinstmatchen borta mot Real Sociedad. Vi tror att han gör minst två mål i denna match mot debutanterna från Kazakhstan.

Lycka till!

[socialpoll id=”2302905″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här