Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 20/1

Dagens Skräll, Ons 20/1
20/01/2016 bpkung

Porto har en tung säsong sett till sin normala standard och de finns först på 3:e plats i ligan, fem poäng bakom Sporting som leder. I Champions League gick dem inte vidare från gruppspelet utan dem får istället försöka vinna Europa League då dem är kvalificerade för slutspelet där istället då dem slutade på 3:e plats i sin Champions League grupp. Dessutom så förlorade dem den första matchen i gruppspelet i den portugisiska ligacupen hemma mot Maritimo med hela 1-3 vilket satt dem i ett prekärt läge och det kan bli tufft att ta sig vidare från gruppspelet då det är endast gruppettan som tar sig vidare. Detta har resulterat i att tränaren Julen Lopetegui fått sparken och ny tränare blir istället portugisen José Peseiro, 55, som ska försöka rädda säsongen

Famalicao finns på 10:e plats i den portugisiska andra divisionen. Formen är inte bra med endast 1 vinst på dem 5 senaste matcherna (alla turneringar inräknade) och dem förlorade den första matchen i gruppspelet i den portugisiska ligacupen mot ligakonkurrenten Feirense med 0-1 på sin hemmaplan. Famalicao är inte så bra på sin hemmaplan då dem endast vunnit 4 av 13 hemmamatcher i ligan denna säsong.

Förväntar mig en reaktion från spelarna efter tränarbytet och ska chansen leva kvar för ett avancemang i den portugisiska ligacupen så krävs en vinst här och de behöver göra många mål då det är målskillnaden som avgör om två lag hamnar på samma poäng i gruppspelet. Just nu är dem 6 plusmål efter Maritimo som dock har spelat en match mer än Porto.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här