Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Ons 10/2

Dagens Skräll, Ons 10/2
10/02/2016 bpkung

HIF Karlskrona är nykomling i elitserien i handboll och har gjort det ganska bra så här långt. De ligger dock på en 11:e plats vilket innebär kval för att hålla sig kvar men de har endast 2 poäng upp till Ricoh på 10:e plats som innebär säker mark. Det finns en del elitserierutin i HIF Karlskrona, b la Lars Möller Madsen och Nicklas Grundsten och dessutom har dem Ulf Schefvert på tränarbänken som bl a varit tränare för det svenska damlandslaget och senast var han tränare i det tyska bundesligalaget GWD Minden.

Det råder ekonomisk kris i IFK Skövde och spelarna har fått gå med på en 40% minskning av sin lön men de har rätten att bryta sina kontrakt om de så vill. I lördags sades dessutom anställningen av klubbchefen Bosse Andersson upp och frågan är vad som kommer hända med klubbens existens. Rent sportsligt så ser det ungefär likadant ut som det gör för HIF Karlskrona men IFK Skövde har en poäng mindre och ligger två platser längre ner i tabellen. Dem har tagit fler poäng på bortaplan och hemma har dem endast vunnit 2 av 11 matcher.

När lagen möttes i Karlskrona så vann HIF Karlskrona med hela 32-21! Vi tror dock inte på liknande siffror nu men 2.90 på en bortavinst där vi dessutom ser bortalaget som favorit bara måste testas.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här