Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 21/9

Dagens Skräll, Mån 21/9
21/09/2015 bpkung

Burnley är uppe i fyra raka vinster och formen är på topp! Man har endast förlorat en match så här långt och det vara borta mot Ipswich, 2-0, och den kom precis före man började sin fyra matchers långa vinstrad. Dock saknar man en del spelare som är långtidsskadade men truppen är bred och längst fram har man en farlig anfallsduo i Sam Vokes och Andre Gray. Dessutom så kan Joey Barton göra sin debut för Burnley i denna match då man plockat upp honom på free transfer.

Derby började säsongen uselt men nu har man två raka segrar. Senast slog man Reading på bortaplan med 1-0 men då spelade man med en man mer i en hel halvlek och i matchen tidigare så slog man nykomlingen Preston med 2-1 på bortaplan. Detta är lagets enda segrar så här långt och de har dessutom kommit på bortaplan. Man saknar fortfarande sin mittfältsstjärna, Will Hughes samt Craig Bryson och Chris Baird.

Burnley har inte förlorat mot Derby sedan 2007 och har dessutom fyra raka segrar mot Derby i ligasammanhang. Dags för en femte raka!

Lycka till!

[socialpoll id=”2295972″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här