Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 18/1

Dagens Skräll, Mån 18/1
18/01/2016 bpkung

Sverige inledde handbolls-EM i Polen med att slå Slovenien med 23-21 efter en riktig rysare. Sverige gjorde en väldigt bra första halvlek och ledde med 7 bollar i halvtid. Sedan började spelet framåt att hacka då Slovenien spelade ett mer offensivt försvarsspel vilket gjorde att Slovenien gick ikapp men Sverige kom tillbaka och var starkast på slutet. Detta var förmodligen supertalangen, Lukas Nilsson, stora internationella genombrott och längst bak har vi världsmålvakten Mattias Andersson som spelade på topp och det lär behövas i resterande del av turneringen.

Tyskland har inte med sina stora stjärnor, såsom Gensheimer, Musche och Allendorf, utan dem har ett yngre lag men trots detta så är det ett väldigt bra lag och dem störde Spanien i premiären och Spanien är en av medaljfavoriterna i handbolls-EM. Tysklands stjärnor i detta handbolls-EM är istället vänsternian Christian Dissinger och högernian Steffen Weinhold.

Sverige var nära att tappa i premiären precis som det sett ut inför handbolls-EM men dem lyckades vända och vinna vilket ger dem ett högre självförtroende framöver och dem kan absolut slå ett ungt Tyskland.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här