Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 16/11

Dagens Skräll, Mån 16/11
16/11/2015 bpkung

Andra EM playoff mötet av två mellan Irland och Bosnien och Hercegovina där det första mötet slutade 1-1. Bosnien och Hercegovina dominerade matchen på sin hemmaplan men hamnade trots det i underläge i den 82:e minuten men sedan i den 85:e minuten så klev storstjärnan Edin Dzeko fram och kvitterade. Nu väntar en oerhört svår match för dem i Dublin och efter det olyckliga resultatet i den första matchen så måste de gå för en vinst för att kunna ta sig vidare såvida dem inte spelar minst 2-2. Slutar matchen 1-1 så väntar förlängning och straffar.

Irland fick med sig ett drömresultat från den första matchen och dem är väldigt starka i Dublin. De förlorade inte en enda hemmamatch i sin EM-kvalgrupp och dem slog bl a Tyskland med 1-0. Dessutom så släppte de endast in två mål på sina fem hemmamatcher.

Trots Irlands fina hemmafacit i EM-kvalet så håller vi Bosnien och Hercegovina som favoriter eftersom de har ett bättre lag i grunden medan Irland är ett väldigt starkt kollektiv. Kanske blir det Edin Dzeko som avgör och tar sitt Bosnien och Hercegovina till EM 2016.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här