Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Mån 11/1

Dagens Skräll, Mån 11/1
11/01/2016 bpkung

Panathinaikos ligger ”bara” på 4:e plats i den grekiska högstaligan och ligan är mer eller mindre redan avgjord då Olympiakos leder ligan med 18 poäng ner till ligatvåan AEK Aten efter att lite mer än halva säsongen har gått. Det är dock viktigt för Panathinaikos att komma på plats 2-5 då det innebär playoff om övriga europaplatser. Formen är god med 5 vinster på dem 7 senaste matcherna (alla turneringar inräknade). På bortaplan är dem rätt bra och har vunnit hälften av deras spelade bortamatcher, 4 av 8. Dock har dem inte varit ledning efter den första halvleken i någon bortamatch så här långt, i 3 har det stått oavgjort och i övriga 5 har dem legat under.

Kalloni AEL är jumbolaget i ligan med endast 7 inspelade poäng på 16 matcher och dem kommer att få det svårt att hålla sig kvar då dem i nuläget har hela tio poäng upp till närmsta lag ovanför strecket. Endast en seger har det blivit på deras åtta spelade hemmamatcher och det håller såklart inte om de ska kunna hålla sig kvar. Dock brukar dem vara med fram till halvtid då det varit ett oavgjort resultat i 5 av 8 hemmamatcher i halvtid, 1 gång har dem varit ledning och 2 gånger har dem legat under.

Panathinaikos är stora favoriter att vinna denna match men det är först i den andra halvleken som dem vinner sina bortamatcher så vi testar spelet oavgjort i halvtid och vinst för Panathinaikos efter full tid.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här