Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Lör 5/12

Dagens Skräll, Lör 5/12
05/12/2015 bpkung

Blackburn Rovers har tagit in den förre Aston Villa tränaren, Paul Lambert och han har fått en okej start med en vinst och en oavgjord match. Blackburn Rovers har fått värvningsförbud av UEFA enligt financial fairplay då dem haft problem med sin ekonomi men trots det så har dem en ganska stark trupp och dem kan klart vara med och kriga om en playoff plats till Premier League och kanske var tränarbytet rätt väg att gå. Den som utmärker sig mest i detta lag är målsprutan Jordan Rhodes som gjort nio mål så här långt och på vänsterbacken finns svenske Marcus Olsson som fick pris den gångna säsongen som lagets bästa spelare.

Bristol City är nykomling ligger just nu på en 20:e plats, en poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Senast förlorade dem mot nästjumbon Rotherham med hela 3-0 i en såkallad sexpoängsmatch vilket gör dem ännu mer indragna i bottenstriden. På hemmaplan har dem endast skrapat ihop två vinster på nio försök och i den senaste hemmamatchen spelade dem oavgjort mot seriefyran Hull men dem var fullständigt utspelade och de kan tacka sina högre makter för att ha lyckats få med sig en poäng.

Blackburn Rovers har fin bortaform med två vinster och en oavgjord på dem tre senaste bortamatcherna och här finns en bra chans till en trepoängare och ett kliv närmare playoff platserna.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här