Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Lör 20/2

Dagens Skräll, Lör 20/2
20/02/2016 bpkung

Nykomlingsmöte i the Championship mellan Milton Keynes Dons och Bristol City då lagen slutade topp 2 i League One den gångna säsongen. Hemmalaget Milton Keynes Dons finns på 20:e plats och har 5 poäng tillgodo till närmsta lag under nedflyttningsstrecket. Dem har haft ett tufft spelschema de senaste tre matcherna då dem mött tre topp 9 lag varav två på bortaplan och dem har plockat 5 poäng på dessa matcher och är förlustfria. Det är på sin hemmaplan som de flesta poängen kommer 20 av 31 och dem har vunnit 3 av dem 5 senaste hemmamatcherna.

Bristol City har fått ett lyft efter sitt tränarbyte och har 2 raka segrar. Trots detta så finns dem på 21:e plats i tabellen, samma poäng som Milton Keynes Dons men sämre målskillnad. På bortaplan är formen inte speciellt bra då dem endast vunnit 1 av dem 5 senaste matcherna varav 4 förluster.

När dessa två lag möttes tidigare denna säsong så slutade det 1-1 med Bristol City som hemmalag. Spelbolagen har satt Bristol City som favorit men vi håller inte med utan vi tror att hemmalaget Milton Keynes Dons tar 3 poäng till finfina oddset 3.10.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här