Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Lör 16/1

Dagens Skräll, Lör 16/1
16/01/2016 bpkung

Inter tappade serieledningen senast i Serie A då dem lite oväntat förlorade hemma mot Sassuolo efter att ha haft mängder med målchanser men inte fått bollen i nät. Istället så fick Sassuolo en straff på övertid i den andra halvleken och avgjorde matchen. Nu har dem ett bra läge att i alla fall tillfälligt ta över serieledningen och sätta lite press på Napoli och Juventus som just nu ligger före dem i tabellen. Endast Felipe Melo saknas i truppen annars är den helt intakt och Roberto Mancini har en bred trupp att välja från.

Atalanta började säsongen lysande och många trodde att dem skulle harva i botten av tabellen. Nu har dem dock sett formsvaga ut på slutet och dem har fyra raka förluster i ligan. Målskyttet har hackat betänkligt och de har endast mäktat med två mål på dessa fyra förlustmatcher och förlusten av Maxi Moralez (lämnade för Leon FC i Mexico i Januarifönstret) kommer att försvaga deras offensiv och kanske mer än vad de hade hoppats på. De har dock plockat in Alessandro Diamanti men han förväntas börja på bänken här.

När lagen möttes i premiären denna säsong så vann Inter med 1-0 efter ett sent mål av Stevan Jovetic på övertid i den andra halvleken och här förväntar vi oss en målsnål historia igen där Inter kontrollerar matchen och gör vad som krävs för att få med sig tre poäng.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här