Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Lör 10/10

Dagens Skräll, Lör 10/10
10/10/2015 bpkung

Sista omgången i division 2 Norrland och IFK Östersund har fortfarande chansen att slippa nedflyttningskval men då krävs en bra prestation här. Man är beroende av andra resultat då lagen som ligger för dem har poäng tillgodo på IFK Östersund. Så här ser det ut inför den sista omgången i bottenstriden:

IFK Östersund har 22 poäng, Valbo 23 och Gällivare Malmberget 24. IFK Östersund har bättre målskillnad än Valbo, men sämre än Gällivare Malmberget.

IFK Östersund behöver ta en poäng mer än Valbo i sista omgången för att slippa kval. Om Valbo förlorar räcker det med kryss för IFK Östersund; om Valbo kryssar behöver IFK Östersund vinna.

För att passera Gällivare Malmberget behöver norrbottningarna förlora medan IFK Östersund vinner.

Valbo spelar hemma mot serieledande Team TG som behöver minst ett oavgjort resultat för att säkra seriesegern, har två poäng mer och 8 plusmål mot tvåan Hudiksvall. IFK Östersund möter Boden borta som inte har något direkt att spela för och kommer att lufta en del yngre spelare. Gällivare Malmberget har Anundsjös borta som ligger i ingenmansland i mitten av tabellen.

Ett troligt scenario är att Gällivare Malmberget inte förlorar mot Anundsjö, Valbo kryssar mot Team TG som då tar hem seriesegern vilket betyder att om IFK Östersund vinner sin match så går man om Valbo och undviker nedflyttningskval.

Lycka till!

[socialpoll id=”2300173″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här