Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 30/10

Dagens Skräll, Fre 30/10
30/10/2015 bpkung

Brentford tippades som ett topplag inför säsongen men fick en jobbig start. Nu har man tre raka vinster och har hittat sitt vägvinnande spel. Förra säsongen var man nykomling i The Championship men lyckades ändå knipa en kvalplats till Premier League men lyckades inte ta sig hela vägen till finrummet. Man arbetar efter en lite annorlunda strategi jämfört med andra lag där man bl a värvar spelare baserat på statistik och man har även annorlunda träningsmetoder. I laget spelar bl a Lasse Vibe som spelat i IFK Göteborg tidigare.

QPR trillade ur Premier League förra säsongen och målet är att man ska ta sig snabbt tillbaka igen. Man har lyckats behålla de flesta spelarna från förra säsongen men trots det så ligger man endast på 10:e plats i tabellen så här långt. Nu saknar man dessutom sin största stjärna, Charlie Austin, pga skada.

Brentford har fin form och båda lagen har ett högt målsnitt per match (Brentford 3,0 mål, QPR 3,4 mål) så en hemmavinst och minst tre mål i matchen ligger närmast tillhands.

Lycka till!

GLÖM NU INTE ATT VARA MED I VÅR TÄVLING DÄR DU KAN VINNA MATCHBILJETTER TILL LIVERPOOL – CHELSEA!

https://battreodds.se/tipparnas-kamp-2015/tavling/

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här