Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 26/2

Dagens Skräll, Fre 26/2
26/02/2016 bpkung

Vitkovice jagar den sista playoffplatsen till slutspelet och i dagsläget har dem fem poäng upp till Trinec som har den sista platsen. Vitkovice kan max få 6 poäng till och dem har 10 plusmål att ta in också om dem skulle hamna på samma poäng som Trinec. Formen hos Vitkovice är bra då dem vunnit 4 av deras 6 senaste matcher och förlusterna har kommit mot topplagen Liberec och Plzen. Bortaspelet har varit sådär denna säsongen men nu är det bara vinst som gäller och gärna en storseger för att bättra på sin målskillnad.

Karlovy Vary är jumbo och har inget att spela för under dem två sista omgångarna. Kvalspel väntar och nu gäller det att förbereda sig inför det. Formen är inte bra med endast 3 vinster på dem 10 senaste matcherna. Dem är ligans sämsta hemmalag och har endast vunnit 7 av 24 spelade hemmamatcher. Karlovy Vary släpper in flest mål av alla lag i ligan och har ett snitt på 3,38 insläppta mål per match.

Full fart framåt är det som gäller för Vitkovice och det är endast vinst som gäller och helst med några mål för att slutspelsdrömmen ska leva vidare.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här