Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 25/12

Dagens Skräll, Fre 25/12
25/12/2015 bpkung

HC Sochi är det 10:e bästa laget i KHL just nu. Formen är dock sådär med endast tre vinster på dem sju senaste matcherna. Dem är ett okej hemmalag med 12 vinster på 21 hemmamatcher men dem har endast två vinster på dem fem senaste hemmamatcherna. Nu ska dem möta Amur Khabarovsk på hemmais och det brukar bli jämna och målsnåla tillställningar. I laget spelar svenske André Petterson och som för övrigt är lagets poängkung.

Amur Khabarovsk finns först på 22:e plats i KHL’s tabell men formen pekar uppåt då dem har fyra vinster på på dem sex senaste matcherna. Dock har alla dessa vinster kommit på hemmais. De är ett okej bortalag med 8 vinster på 22 försök och dem spelar ett tajt försvarsspel vilket också gör att dem inte gör så mycket mål och dem har faktiskt gjort minst mål av alla lag i KHL så här långt, ett snitt på 1.77 mål framåt per match. I laget spelar svenskarna Niclas Bergfors och Tom Wandell.

Dessa två lag har spelat mot varandra två gånger denna säsong och matcherna har slutat (HC Sochi’s siffror först) 2-0 och 1-0 och vi tror på en målsnål historia igen.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här