Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 20/11

Dagens Skräll, Fre 20/11
20/11/2015 bpkung

Slut på det internationella pausen och tillbaka till verkligheten i The Championship. Middlesbrough har gjort en fin säsong så här långt och ligger just nu på 4:e plats i tabellen. Målet är solklart i år, dem ska upp i Premier League igen och dem har truppen för det. Senast förlorade dem med hela 3-0 borta mot Hull, som leder ligan, efter en fin svit på 4 raka vinster (inklusive en straffvinst i ligacupen mot Manchester United). Nu har dem hunnit vila och slicka såren efter den senaste förlusten och på sin hemmaplan är dem väldig bra och har vunnit sex av åtta matcher och har målskillnaden 15-2.

QPR har en tung period bakom sig med endast en vinst på dem sex senaste matcherna. Just nu ligger de på 13:e plats och dem har betydligt högre ambitioner. Målskyttet har dippat men dem har haft sin skyttekung, Charlie Austin, skadad men han är tillbaka nu och vilket har stor betydelse för QPR som lär få fart på målskyttet igen.

Middlesbrough är för dagen det bättre laget men det kan krävas minst två mål för att vinna då Charlie Austin är tillbaka och sugen på att måla igen.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här