Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 19/2

Dagens Skräll, Fre 19/2
19/02/2016 bpkung

Ilves har vaknat till liv och med fem omgångar kvar så finns chansen till playoff om en slutspelsplats. Just nu har dem 9 poäng upp till Ässet på den sista playoffplatsen men Ilves har 3 matcher mindre spelade. Formen är på topp då dem vunnit 6 av dem 7 senast matcherna och på sin hemmaplan har dem 3 raka vinster. På bortaplan är dem urusla denna säsongen men spelet på hemmaplan har varit bra då dem är ligans 6:e bästa hemmalag och har vunnit 15 av deras 25 spelade hemmamatcher.

Lukko finns på 7:e plats och dem har säkrat en playoffplats till slutspelet och dem har fortfarande chansen till en direktplats då dem är endast 4 poäng efter HC Turun på 6:e platsen. Formen är sådär då dem endast har 1 vinst på dem 4 senaste matcherna och på bortaplan har dem 2 raka förluster. Dem har varit hyfsade på bortaplan denna säsongen och har vunnit 11 av 25 spelade bortamatcher.

Dessa två lag har mötts två gånger denna säsong och lagen har varsin vinst och båda har vunnit sin respektive hemmamatch med klara siffror. Ilves fina form och goda hemmaspel fäller avgörandet här och det tar en ny hemmavinst mot Lukko.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här