Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll, Fre 1/1

Dagens Skräll, Fre 1/1
01/01/2016 bpkung

QPR har haft ett tungt 2015 i The Championship trots en väldigt bra trupp. Dem fick behålla sin storstjärna Charlie Austin trots att dem trillade ur Premier League den gångna säsongen, dock har han gått mycket skadad och är osäker till spel även här. Dem har tagit in dem gamle målsprutan Jimmy Floyd Hasselbaink som ny tränare vilket gjort att dem tightat till försvarsspelet men det har inte blivit lika många segrar som önskat. Frågan är om de lyckas att behålla sina stjärnor under Januari-fönstret men skulle dem göra det så finns det stor chans för en uppryckning och en playoff plats till Premier League ska inte vara omöjlig.

Precis som QPR så trillade Hull ur Premier League den gångna säsongen men dem har gjort det betydligt bättre så här långt och ligger just nu på 3:e plats. De har också lyckats behålla de flesta spelarna från den trupp de hade i Premier League. De avslutade 2015 med tre vinster och tre förluster där alla vinster kom på hemmaplan och alla förluster kom på bortaplan. På bortaplan mötte dem klart överkomligt motstånd och de lyckades endast göra ett mål på dessa tre bortamatcher. Hull är väldigt starka på sin hemmaplan där dem vunnit 9 av 12 matcher men bortaspelet lämnar den del att önska.

QPR förlorade faktiskt bara en hemmamatch under 2015 och nu kommer ett bortasvagt Hull på besök och QPR behöver en bra start på 2016 för att kunna vara med och kämpa om playoff platserna till Premier League.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här