Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 30/8

Dagens Skräll 30/8
30/08/2015 bpkung

Stormatch i Frankrike mellan Monaco och PSG! PSG har fått en bra start på ligasäsongen med tre raka vinster och inget insläppt mål trots avsaknad av sin stora svenska stjärna som dessutom ser ut att stanna kvar i PSG denna säsongen. Han är säkert extra sugen att stanna kvar nu när man lottats mot Malmö FF i gruppspelet i Champions League. Till denna matchen sägs det att han är redo för comeback! En annan god nyhet för PSG är att nu är det äntligen dags för Angel Di Maria’s debut efter man signat honom från Manchester United.

Monaco var tyvärr numret för små i Champions League kvalet och åkte ut mot spanska Valencia. Nu får man istället rikta in sig på Europa League denna säsong. Man har börjat ligasäsongen okej med en vinst och två oavgjorda matcher. Man har tappat sina största stjärnor från den gångna säsongen, Geoffrey Kondogbia såld till Inter, Layvin Kurzawa såld till PSG, Yannick Ferreira Carrasco såld till Atletico Madrid och Aymen Abdennour såld till Valencia. Ersättarna är inte lika namnkunniga men man har trots det fortfarande en stark trupp.

De senaste sex möten mellan dessa två lag har slutat med under 2.5 mål och båda lagen är starka defensivt men sätt till kvalité och styrka så kommer PSG att dra det längsta strået.

Lycka till!

[socialpoll id=”2291662″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här