Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 28/8

Dagens Skräll 28/8
28/08/2015 bpkung

Både Wolfsburg och Schalke har inlett säsongen med en vinst och en oavgjord match. Dessa två lag tillhör favoriterna om att slåss om en topp 4 placering i år och detta kan bli en viktig match i slutändan. Det råder turbulens i Wolfsburg för tillfället då man omges av rykten om att sina stjärnor, Kevin De Bruyne och Ivan Perisic, ska lämna klubben i detta transferfönster. Båda två är petade från matchtruppen mot Schalke så det är nog ingen rök utan eld och något är nog på gång. Frågan är hur detta påverkar resten av laget och vem ska kliva fram och ersätta dem i denna matchen?

Schalke hade en jobbig säsong förra säsongen vilket ledde till ett byte av tränare och nu blåser det andra vindar i klubben och det verkar vara en god harmoni i truppen. Man har gjort sig av med Kevin Prince-Boateng som skapade oro i truppen och man har fått igång sin stora målskytt, Klaas Jan Huntelaar, igen.

Schalke har vunnit fem av de sju senaste matcher mot Wolfsburg och nu har de en bra chans att utnyttja situationen och ta ytterligare en vinst.

Lycka till!

[socialpoll id=”2291162″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här