Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 26/7

Dagens Skräll 26/7
26/07/2015 bpkung

Seriefinal i Irländska Premier Division mellan ettan Dundalk och tvåan Cork City. Dundalk har fyra raka segrar i ligan men åkte tidigare i veckan ur Champions League kvalet då man förlorade med totalt 2-1 mot vitryska Bate Borisov. på 19 spelade matcher i ligan har man endast 1 förlust och på hemmaplan har man vunnit 8 av 9 matcher. I ligan har man ett målsnitt på 3,2 mål per match och man har gjort mål i samtliga matcher i ligan och har ett snitt på 2,5 mål gjorda per match.

Cork City ligger sex poäng bakom Dundalk och har nio raka matcher utan förlust och man är alltjämt obesegrade på bortaplan så här långt. Tidigare i veckan åkte man ur Europa League kvalet då man förlorade med totalt 3-2 mot isländska KR Reykjavik. Man har gjort mål i 15 av 19 spelade matcher i ligan i år och man har ett målsnitt på 2,4 mål per match och man gör 1,9 mål framåt per match.

Lagen har möts en gång tidigare i år och då vann Dundalk med 2-1 borta och lagens fem senaste möten emellan har Dundalk stått som segrare och 4 av 5 matcher har slutat med över 2,5 mål.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284799″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här