Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 21/7

Dagens Skräll 21/7
21/07/2015 bpkung

Här möts två lag med ambitioner att ta sig upp till Allsvenskan nästa säsong. Jönköpings Södra har så här långt motsvarat förväntningarna och ligger på 2:a plats i tabellen bakom Östersunds FK men med en match mindre spelad. Oavgjort här räcker för att ta över serieledningen igen. Man förlorade den sista matchen inför sommaruppehållet hemma mot Degerfors och innan dess hade man åtta raka matcher utan förlust. På bortaplan har man endast en förlust, 0-2 borta mot Varbergs BOIS. Längst fram har man en farlig målskytt i Tommy Thelin och bakom honom spelar den målfarlige mittfältaren Daryl Smylie och dessa två har varit Jönköpings Södra farligaste offensiva krafter efter att halva serien har spelats. Till denna matchen har man Fredric Fendrich avstängd.

Ljungskile SK har inte alls motsvarat förväntningarna så här långt och det är framförallt bortaspelet som inte har fungerat. På hemmaplan har man varit starka och vunnit fem av sju matcher. Man avslutade snyggt inför sommaruppehållet med tre raka segrar och man gjorde hela elva mål på dessa tre matcher. Ljungskile SK dras med en del skador men har trots det en stark startelva men kommer till denna match med en tunn matchtrupp.

När lagen möttes i Jönköping tidigare i år så vann Jönköpings Södra med 3-2 men denna gången tror vi på delad pott vilket Jönköpings Södra är mest nöjda med.

[socialpoll id=”2283765″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här