Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 13/7

Dagens Skräll 13/7
13/07/2015 bpkung

Jumbon Lunds BK sprattlade till för två omgångar sedan då man slog tabellfyran Qviding på bortaplan. Senast kom man dock ner på jorden igen då man mötte serieledarna Trelleborgs FF på Vångavallen, förlust 4-0. Ekonomin i klubben är inte bra och man blev mer eller mindre av med en hel startelva inför denna säsongen och det tar såklart tid att spela ihop en ny och än så länge har man endast spelat ihop 7 poäng på 13 matcher.

Kristianstads FF förlorade senast hemma mot Landskrona BOIS med 0-1 och har nu sju förluster på dem åtta senaste matcherna. Man är ett såkallat hemmalag och på hemmaplan har man tagit 12 poäng jämfört med 3 poäng på bortaplan. Senaste bortamatchen förlorade man med hela 5-0 mot Örgryte. Just nu störs man av en mutskandal gällande matchfixning där två spelare som tillhörde klubben 2013 är begärda häktade på sannolika skäl, misstänkta för att ha tagit emot grov muta. Ytterligare en spelare, ej begärd häktad, är misstänkt för samma sak. En av dessa tre är fortfarande aktiv i klubben och Kristianstads FF har valt att stänga av honom tills vidare.

Deras tidigare möte denna säsongen slutade med en 1-0 seger till Kristianstads FF efter ett mål i den 93:e minuten och nu tror vi att Lunds BK tar revansch och frågan är hur mycket all negativ uppståndelse kring Kristianstads FF påverkar laget.

Lycka till!

[socialpoll id=”2282120″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här