Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 11/8

Dagens Skräll 11/8
11/08/2015 bpkung

Viktig match i bottenskiktet i Superettan mellan GAIS och IFK Värnamo. GAIS har inte fått det att lossna i år och man finns just nu på 10:e plats i tabellen och man har endast två poäng ner till nedflyttnings playoff. På hemmaplan har man endast tre segrar på åtta försök. Efter sommaruppehållet har man tagit 4 poäng på tre matcher och brassen Wagsley är nu klar för klubben och finns med i truppen till denna match.

IFK Värnamo har fått ett lyft efter sommaruppehållet och är obesegrade och spelat oavgjort borta mot Degerfors, slagit Assyriska hemma med 3-1 och spelade 1-1 hemma mot serieledarna Jönköpings Södra senast. Man ligger fortfarande illa till i tabellen och klarar sig ifrån nedflyttnings playoff just nu på bättre målskillnad. Man är fortfarande utan bortavinst i år men har spelat oavgjort fem gånger på nio försök. Man har Carlos Gaete avstängd i denna match.

När dessa lag möttes i Värnamo tidigare i år så vann IFK Värnamo med 1-0 men nu tror vi på en tät match och ett oavgjort resultat ligger närmast till hands.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här