Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Copa América 2015

Copa América 2015
10/06/2015 Peter Persson

Då var det dags, den 44:e upplagan av Copa América ska snart sparkas igång och denna gången hamnar vi i Chile som är värdland för turneringen.

Hur stor är möjligheterna för Chile att vinna sin första Copa?
Kan Uruguay som vann senast vinna igen?
Har Brasilien fått tillbaka kraften efter överkörningen av Tyskland?
Blir det en fjärde titel för Messi denna säsongen?
Kan Colombias anfall ge landet deras andra titel?
Men framförallt, vilket odds är det mest spelbara?!

Tävling!
Nordicbet anordnar en tävling under Copa América där man kan vinna 100 000 kr, för mer information:

Klicka här

Grupp A

Vi börjar med värdnationen Chile. Även det landet som drar igång turneringen såklart (01.30 svensk tid, natten till fredag när dom möter Ecuador). Chile kommer antagligen köra med en 3-5-2 uppställningen och i denna elvan kommer vi se tre mycket viktiga namn om det ska bli ett bra Copa & det är Sanchez (Arsenal), Vidal (Juventus) & Bravo (Barcelona). Om ni frågar mig så kommer dessa tre namnen vara avgörandet för denna gruppen & jag tror stenhårt på att Chile på hemmaplan går vidare ur Grupp A. Speltips i denna grupp blir en dubbel där jag tror Chile och Mexico går vidare från denna gruppen och alltså tror jag båda vinner sina första gruppspelsmatcher.

Grupp B

Där har vi ju lille Messi och hans Argentina, som antagligen kommer starta till höger i ett tremanna anfall där vi har en viss Agüero centralt och troligtvis Di Maria eller en Tevez på vänsterkanten. Om det blir Tevez eller Di Maria spelar egentligen inte så stor roll utan Argentina kommer inte ha några problem att vinna denna gruppen & kommer garanterat vara med och slåss om guldet. Om vi då går över till Uruguay som ska vara det landet som kan hota Argentina mest i Grupp B och har en väldigt bra trupp med spelare som Godin i backlinjen & Cavani i anfallet b.la men trots detta så saknar sin störste och viktigaste spelare nämligen Suarez som fortfarande är avstängd i landslaget vilket gör att dom tappar den spelaren Uruguay verkligen hade behövt i denna turneringen. Uruguay får nöja sig med en andra plats sen ska det mycket till om dom ska avancera något mer.

Grupp C

Den mest intressanta gruppen där vi har två landslag med galet bra offensiv och självklart är det Brasilien och Colombia vi snackar om. Brasilien har gjort lite förändringar och sen VM är tre spelare från elvan som inte är tillgänliga: Julio Cesar (slutat) Fred (slutat) Oscar (skadad). Men det viktigaste är ändå att dom har fått tillbaka sin älskling Neymar som skadade sig i kvarten och efter det fallerade landet totalt och blev i samma veva historisk överkörda och utslagna av Tyskland med hela 7-1.

Kommer dom kunna resa sig igen?
Ja givetvis kommer Brasilien ta sig vidare från gruppen med tanke på lagets potiential och spelartrupp.
Colombia som även dom har sin kelgris i ett spanskt klubblag, nämligen James Rodriquez som blommade ut under sommarens VM och såldes till Real Madrid strax därefter, har gjort en fullt godkänd debutsäsong med 12 ligamål och 13 assist.

Jag bara älskar Colombia och deras offensiv!
Jackson Martinez, Carlos Bacca, James Rodriquez, Juan Cuadrado, Radamel Falcao & Ibarbo för att nämna några!
José Pekerman har verkligen ett lyxproblem när det gäller hur han ska formera sin offensiv. Tror Colombia är snäppet vassare i målprotokollet än Brasilien och där med är mitt speltips i sista gruppen att Colombia vinner grupp C (2.75).

Där har vi en liten go sammanfattning om samtliga grupper och när turneringen är slut så tror jag de vitblåa vinner Copa América och Messi står högst upp ännu en gång.

Bästa målgörare:
Lionel Messi (4.33)

¡Viva Copa América!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här