Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

PSG – Chelsea, Tis 16/2

PSG – Chelsea, Tis 16/2
16/02/2016 bpkung

Det råder lite kaos i PSG då backen Serge Aurier sagt en del väldigt ovalda ord i en intervju via det sociala nätverket Periscope där han hånade både Zlatan och tränare Laurent Blanc vilket gjort att han är avstängd av klubben på obestämd tid och frågan är om spelar fler matcher i PSG’s tröja. Att håna Zlatan Ibrahimovic brukar vara som bensin för honom men det brukar komma från sina motståndare eller pressen och inte från sin egna lagkamrater men han kan säkert använda sig av detta för att tagga till ännu mer. I ligan spelade PSG hemma mot Lille senast och fick bara 0-0 men då vilade dem sina stora stjärnor inför denna match.

Chelsea mosade Newcastle hemma med 5-1 i lördags och det har sett bättre ut med tränare Hiddink på bänken. Dem har nu gått 12 raka matcher utan någon förlust (alla turneringar inräknade) men dem kommer få det oerhört svårt att nå någon topp 4 placering denna säsong så enda hoppet till Champions League spel nästa säsong är om dem vinner årets upplaga.

Dessa två lag möttes även i Champions League den gångna säsongen och då var PSG det starkare laget över två matcher då det slutade 1-1 i Paris och även 1-1 i London och matchen avgjordes först i förlängningen där lagen gjorde varsitt mål och PSG gick vidare på fler gjorda bortamål. I den andra matchen fick dessutom Zlatan ett direkt rött kort efter 31 minuter och det var en väldigt tveksam utvisning men PSG var det starkaste laget ändå. Denna säsongen har PSG tagit ett steg framåt medan Chelsea ser svagare ut.

Vi tror på en hemmaseger samtidigt som det blir minst 3 mål i matchen.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här