Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Malmö FF – Shakhtar Donetsk, Ons 21/10

Malmö FF – Shakhtar Donetsk, Ons 21/10
21/10/2015 bpkung

Man säger att detta är Malmö FF’s chans att vinna en match i gruppspelet i Champions League och kanske är det så. Frågan är hur bra Shakhtar Donetsk är? Ska man dra en slutsats efter antalet mål de släppt in i matcherna mot Real Madrid och PSG? Jag tycker inte det och vill varna för Shakhtar Donetsk då de är vana vid att spela i Champions League och har många kvalitetsspelare i sin trupp såsom Kroatiens lagkapten, Dario Srna, brasilianarna Bernard, Alex Teixeira och Taison (skadad och missar matchen) för att nämna några. Man är framförallt väldigt duktiga i offensiven och man körde över den stora ligarivalen Dynamo Kiev med 3-0 på bortaplan senast i helgen så formen är god.

Malmö FF har överraskat förr och kanske kan de göra det igen. I vilket fall så kommer det att göra allt de kan för att vinna denna matchen och vi kan förvänta oss ett mer offensivt Malmö FF i denna match jämfört med tidigare matcher mot PSG och Real Madrid. Yótun missar matchen pga avstängning men i övrigt ställer man upp med bästa tänkbara lag. Åge Hareide kommer att pumpa in självförtroende i spelarna och höjer sig Markus Rosenberg lite extra i denna match då finns det klart en chans till vinst.

Båda lagen vill vinna denna matchen och båda kommer att gå framåt så spelet Över 2.5 mål och båda lagen göra mål känns väldigt spelvärt.

Lycka till!

[socialpoll id=”2302861″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här