Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Malmö FF – PSG, Ons 25/11

Malmö FF – PSG, Ons 25/11
25/11/2015 bpkung

Ikväll är det dags för Malmö’s och även Zlatan’s drömmatch och hela Malmö kokar av förväntan. Stortorget är bokat där de fans som inte kan se matchen på arenan kan avnjuta den tillsammans och det ryktas om en del överraskningar. PSG har en del skador i truppen men oavsett så ställer de upp med en startelva i världsklass. Trion Ibrahimovic/Cavani/Di Maria smakar mumma och det finns chans för showtime 😉 Chansen finns fortfarande för PSG att sno förstaplatsen i gruppen men då krävs först och främst en vinst här och att Shaktar samtidigt ställer till det för Real Madrid i sin match.

I Paris så såg vi klasskillnaden mellan lagen och kanske var Malmö FF inte helt beredda på det då det stundtals kändes som de bara trappade vatten då anfallsspelet var mer eller mindre obefintligt. Nu spelar de hemma i Malmö och då är dem ett bättre laget med hemmapubliken i ryggen. Dem vill såklart bjuda upp till dans även om det kommer bli oerhört svårt att mäta sig med världslaget PSG men ska det kunna ske så är det hemma i Malmö.

På presskonferensen igår så pratade Zlatan om sitt drömscenario och då nämnde att han skulle göra hattrick vilket tyder på att han kommer vara väldigt målsugen och han vill garanterat göra mål inför sin gamla hemmapublik så vi tar fasta på det och tror på minst 2 mål från Mr Ibrahimovic.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här