Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Kjelléns Klassiker 4/6

Kjelléns Klassiker 4/6
04/06/2015 Peter Persson

Ghanas ynglingar visade stark laganda när man slog Argentina med 3-2 (ledde med 3-0). Nu ska dom bara avfärda jumbon Panama för att vinna gruppen. Panama som förlorade senast mot Österrike fick två startspelare utvisade i slutminuterna och var dom inte ett sämre lag innan så är dom det nu, 2.10 i halvlek är ett fint odds!

Djokovic! Behövs egentligen inte sägas så mycket men jag gör det ändå, ohotad 1a i världen just nu och slog igår grusspecialisten Rafael Nadal med 3-0(!) i set i Paris där han bara förlorat en gång tidigare (Söderling, värt att nämna) vilket var för 6 år sedan. Han kommer vinna första set och han kommer vinna matchen.

Barcelona gjorde det jag befarade i cupen och det var att slå Bilbao med två bollar där Messi hade lekstuga. Nu går dom för trippeln på lördag vilket visserligen Juventus med gör men den gamla damens styrka dvs försvaret kommer få en tuff afton och jag tror när första bollen har hamnat i nät så kommer det bli för tufft för dom svartvita och Barcelona vinner med 2, 3 bollar.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här