Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Champions League, Ons 30/9

Champions League, Ons 30/9
30/09/2015 bpkung

Malmö FF spelar sin första hemmamatch i denna säsongs Champions League spel efter att förlorat den första bortamatchen mot PSG med 2-0. I den matchen hade man inte mycket att säga till om och det var tack vare Johan Wiland som siffrorna inte blev större. Nu står Real Madrid på andra sidan vilket betyder att det inte kommer bli lättare, fördelen nu är dock att man spelar på hemmaplan i Malmö. Man mötte Halmstad senast i Allsvenskan och spelade 0-0 på bortaplan och det får räknas som en missräkning men kanske hade man tankarna redan på denna match.

Real Madrid är favoriter att vinna gruppen och en av utmanarna till att vinna hela Champions League. PSG är deras främsta utmanare till att vinna gruppen och det är väldig viktigt att komma etta i gruppen då man kan få en mer gynnsam lottning i slutspelet och då har man inte råd att tappa poäng i denna typen av matcher. Man saknar en del spelare såsom Gareth Bale, James Rodriguez, Pepe och Sergio Ramos men ställer ändå ett världslag på planen.

Det är utsagt att Anton Tinnerholm ska ta hand om Cristiano Ronaldo och visst har Anton ett bra psyke för att ta sig an uppgiften men vi pratar om kanske världens bästa fotbollsspelare. Cristiano Ronaldo älskar att göra mål och han vill slå alla målrekord som finns och han ser sin chans här att utöka sin målskörd.

Lycka till!

[socialpoll id=”2297663″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här