Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Champions League, Ons 16/9

Champions League, Ons 16/9
16/09/2015 bpkung

De regerande Champions League mästarna Barcelona går nu in i gruppspelet och första motstånd är Roma och matchen spelas i Rom. Målet är att bli det första laget som vinner Champions League två år i rad. Säsongen har börjat lysande och senast slog man tillbaka Atletico Madrid med 2-1 på bortaplan efter att ha vänt ett 1-0 underläge till vinst. Ikväll firar dessutom Lionel Messi 100 matcher i Champions League och är säkerligen sugen på att fira det med en vinst.

Roma har fått en fin start på säsongen och har bl a slagit de regerande mästarna Juventus i ligan och är så här långt obesegrade. Man har värvat bra inför denna säsong och känns som en klar titelkandidat i ligan och målet i Champions League är att först och främst ta sig vidare från gruppspelet. Nu möter man tuffast tänkbara motstånd och en bra värdemätare vart man står jämfört med de allra bästa klubblagen.

Cristiano Ronaldo gjorde hattrick igår vilket säkerligen triggar Lionel Messi att försöka göra detsamma. Lagen möttes i en träningsmatch inför säsongen och då vann Barcelona klart med 3-0. Barcelona är numret för stort för Roma och det lutar åt en målrik match.

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här