Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Champions League 5/8

Champions League 5/8
05/08/2015 bpkung

Ikväll avgörs det om chansen ska leva för att vi ska ha ett svenskt lag inne Champions League’s finrum i år igen! Malmö FF måste få till en rejäl uppryckning om den chansen ska leva efter 2-0 förlusten förra veckan nere i Salzburg. Malmö FF måste göra minst två mål framåt för att kunna gå vidare vilket betyder att vi lär få se ett offensivt Malmö FF och man slog ju faktiskt FC Salzburg hemma med 3-0 i förra årets kval så chansen finns helt klart. Guillermo Molins gick ut i pressen tidigare i veckan och beklagade sig för sin situation i laget och förhoppningsvis så har detta inte påverkat laget negativt på något sätt.

Inför matchen talar man om publiken som en 12:e spelare och man räknar med 20.000 åskådare imorgon och det lär vara ett enormt tryck på Swedbank Stadion. Åge har detta att säga till sina spelare innan de går ut för match, ”Lämna era huvuden i omklädningsrummet och gå ut på planen med era hjärtan.”

Salzburgs har sin anfallsstjärna Jonatan Soriano osäker till spel imorgon men man klarade sig bra utan honom i den första matchen. Dock är detta en kvalitetsspelare och kan han inte spela så förlorar FC Salzburg ett starkt anfallsvapen. FC Salzburg’s målvakt Cican Stankovic är också osäker till spel men där har man en bra ersättare i Alexander Walke.

Detta kan mycket väl bli en match med många mål och vi tror att Malmö FF vinner matchen till slut och förhoppningsvis med ett resultat som tar dem vidare till nästa omgång.

Lycka till!

[socialpoll id=”2286544″]

 

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här