Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Champions League 25/8

Champions League 25/8
25/08/2015 bpkung

Ikväll ska det avgöras på Swedbank Stadion i Malmö, tar sig Malmö FF till Champions League gruppspelet åter igen? Första mötet i Glasgow slutade med förlust, 3-2, efter att Jo Inge Berget gjort det viktiga 2-3 målet i den 95:e minuten. Det innebär ett bra utgångsläge för Malmö FF och vinst med t ex 1-0 eller 2-1 räcker för att gå vidare. Man gjorde en väldigt svag match senast i Allsvenskan då man förlorade med 1-0 borta mot BK Häcken men kanske hade man redan tankarna på denna match i bakhuvudet vilket gjorde att man underpresterade. Hemma i Malmö spelar man med ett enormt självförtroende och man har varit i denna sits tidigare vilket talar för Malmö FF.

Celtic ligger faktiskt ”bara” på 2:a plats i den inhemska ligan efter fem omgångar med fyra vinster och en oavgjord match. Det kommer vara ett enormt tryck på Swedbank Stadion ikväll men det är inget som skrämmer Celtic då dem är vana vid samma tryck på sin egen hemmaplan.

Stämningen har verkligen piskats upp i pressen inför denna match och frågan är vilket lag som kan hålla huvudet mest kallt. Markus Rosenberg saknades i det första mötet pga avstängning men är nu tillbaka och han älskar denna typer av matcher och han brukar kliva fram när det som mest behövs och kanske blir det just han som avgör matchen ikväll.

Framåt Malmö!!!

Lycka till!

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här