Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Champions League 21/7

Champions League 21/7
21/07/2015 bpkung

Andra matchen i Champions League kvalet mellan VMFD Zalgiris från Litauen och de svenska mästarna Malmö FF. Första matchen slutade 0-0 i Malmö och Malmö FF gjorde ingen bra insats. Här måste man åtminstone göra mål för att ta sig vidare och gör man det så väntar ett nytt möte med Red Bull Salzburg som man slog ut i Champions League kvalet förra säsongen. Markus Rosenberg bröt sin måltorka senast borta mot Örebro SK och kanske var det precis vad han behövde för att det ska lossna för honom då han inte riktigt gått att känna igen denna säsongen. Till denna matchen saknar man mittbackarna Erik Johansson och Filip Helander och ingen av nyförvärven får spela denna matchen.

VMFD Zalgiris går som tåget i högsta ligan i Litauen och leder den efter 18 omgångar och man har vunnit alla sina sju hemmamatcher och endast släppt in 3 mål och samtidigt gjort 23 mål framåt på hemmaplan.

Trots VMFD Zalgiris hemmafacit så bör det vara klasskillnad mellan dessa två lag och vi tror på en seger för Malmö FF utan något insläppt mål.

Lycka till!

[socialpoll id=”2283771″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här