Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Arsenal – Barcelona, Tis 23/2

Arsenal – Barcelona, Tis 23/2
23/02/2016 bpkung

Fotbollsgodis på tisdagskvällen mellan Arsenal och Barcelona i Champions League. Arsenal måste skaffa sig ett vettigt resultat på sin hemmaplan för att det överhuvudtaget ska finnas en chans till avancemang. Skadelistan ser ganska bra ut och kan bara Alexis Sanchez hitta tillbaka till sin form innan sin skada så blir han giftig mot sitt gamla lag. Jag ser en matchbild framför mig där Barcelona kommer att äga boll och föra spelet och då blir en spelare som Alex Oxlade Chamberlain eller Theo Walcott väldigt betydelsefull med deras snabbhet med tanke på att det kan dyka upp chanser för kontringar.

Vad ska man säga om detta Barcelona och deras anfallstrio? Världsklass är väl enklast! De känns nästan ostoppbara när dem är på spelhumör och det kommer bli väldigt svårt för Arsenal att sätta stopp för dem och det krävs enorm koncentration i 90+ minuter för att det ska finnas en chans. Barcelona är obesegrade i 32 raka matcher, alla turneringar inräknade! Dem kommer med en mer eller mindre skadefri trupp och kan ställa upp med sin bästa startelva.

Arsenal måste kriga tills sig ett resultat på sin hemmaplan och kom ihåg att det slog självaste Bayern München på sin hemmaplan i Champions League gruppspelet när dem hade kniven på strupen så de har tron på att de även kan störa Barcelona.

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här