Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 26/7

Dagens Spik 26/7
26/07/2015 bpkung

IFK Göteborg sålde sin stjärna Lasse Vibe i veckan men då klev Gustav Engvall och Mikael Boman fram istället och gjorde var sitt mål mot Slask Wroclaw i Europa League kvalet. Det talas trots det om att en anfallare är på ingång och det senaste ryktet säger att det kan vara Daniel Larsson. IFK Göteborg leder Allsvenskan men det har blivit lite många oavgjorda matcher på slutet, tre raka varav två på bortaplan. Man är dock alltjämt obesegrade på bortaplan där man vunnit 5 av 8 matcher. Man behöver en vinst nu för att hålla de jagande lagen på säkert avstånd och detta känns som en passande uppgift. Man saknar dock sin mittfältare Sebastian Eriksson pga avstängning men troligtvis så ersätter Tom Pettersson.

Falkenbergs FF har usel form och finns just nu på 14:e plats i tabellen vilket innebär kval för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Man har endast plockat två poäng på dem sex senaste matcherna och man kommer från två stora förluster på bortaplan, 0-3 resp 0-4. Man är normalt sett starkare på hemmaplan men man har endast två hemmasegrar i år. Till denna matchen saknar man dessutom viktige backen Tobias Karlsson pga avstängning samt Enock Kwakwa.

Det kommer bli publikrekord på Falkenbergs IP idag då det förväntas komma mellan 5-6000 åskådare. Trots det så är IFK Göteborg en klar favorit att vinna denna matchen och man brukar ha lätt för Falkenbergs FF då man vann båda mötena förra säsongen och man slog dem hemma med 2-1 tidigare i år.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284798″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här