Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Spik 13/7

Dagens Spik 13/7
13/07/2015 bpkung

Dags för Hammarby IF att vända den negativa trenden och ta en trepoängare! Senaste trepoängaren togs på hemmaplan den 25/4 mot Åtvidabergs FF, vinst 2-1. Senast spelade man 1-1 borta mot hemmastarka och svårslagna Gefle IF. Man är fortfarande utan seger på bortaplan och det är på hemmaplan man tagit merparten av sina poäng, 10 av sina 14 poäng varav tre vinster. Tidigare i veckan gjorde man klart med Imad Khalili och Richard Magyar men de är inte spelklara förrän transferfönstret officiellt öppnar den 15/7. Men man får tillbaka sin absolut viktigaste spelare till denna matchen, lagkapten Kennedy Bakircioglü och man tar betydligt fler poäng när han spelar. Dock har man Måns Söderqvist avstängd.

Falkenbergs FF är ett lag med hög moral som aldrig ger upp. Dock är man betydligt starkare på hemmaplan jämfört med på bortaplan. På bortaplan har man raden 1-1-5 och bortavinsten kom något överraskande mot Häcken. Annars har man fem förluster på sina sex senaste bortamatcher. Man gjorde en stark match på hemmaplan senast då man hämtade upp ett 0-2 underläge mot Elfsborg till att klara 2-2 men det var just på hemmaplan där man är erkänt svårslagna.

Vi tror att Hammarby IF vinner och de som spelar idag vill garanterat inte bli petade av nyförvärven till nästa match så kanske det ger en extra boost.

Lycka till!

[socialpoll id=”2282116″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här