Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 25/7

Dagens Skräll 25/7
25/07/2015 bpkung

Häcken har tappat sin bästa spelare i Simon Gustafsson till Feyenoord men man har fått in brasilianaren Paulinho i laget igen och han imponerade sist genom att göra två mål hemma mot Hammarby. Matchen slutade dock 3-3 då man tappat sin ledning med 3-1 under sex minuter i andra halvlek. Man ansågs som en outsider till SM-guldet men man har inte alls levt upp till förväntningarna så här långt och framförallt så har man haft väldigt svårt att göra mål jämfört med tidigare år trots att man kommer till en hel del bra lägen.

Kalmar FF imponerade senast genom att köra över Falkenbergs FF hemma med 4-0 och Rasmus Elm gjorde comeback och spelade de sista 20 minuterna. Rasmus Elm  rapporteras ha sett väldigt bra ut på träningen och mer speltid väntas fram över och han själv kan lyfta Kalmar FF till en högre nivå. Hans bror David Elm var också tillbaka senast och han är en viktig targetspelare längst fram.

Det skiljer endast en poäng mellan lagen i tabellen men Kalmar FF känns klart på gång och slår tillbaka Häcken av bara farten.

Lycka till!

[socialpoll id=”2284681″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här