Bra, Bäst, Bättreodds.se – Jämför alltid!

Dagens Skräll 19/7

Dagens Skräll 19/7
19/07/2015 bpkung

Nu är halva Allsvenskan spelad och IFK Göteborg leder efter en bra säsong med endast en förlust. På bortaplan är man fortfarande obesegrade och har endast släppt in fyra mål på sju matcher. Man har faktiskt totalt endast släppt in sju mål på dem 15 första matcherna och försvarsspelet har varit väldigt bra. Framåt har det gått lite sämre på slutet och nu i veckan spelade man 0-0 borta mot Slask Wroclaw i kvalet till Europa League.

Norrköping är årets utropstecken och just nu finns man på 3:e plats, samma poäng som 2:an Elfsborg fast med sämre målskillnad. Man är nu uppe i elva raka matcher utan förlust och man har sex raka hemmavinster. Men man har en del problem på den offensiva lagdelen inför denna match, Alhaji Kamara är inte spelklar. Christoffer Nyman skadad. Det är inte ens helt säkert att Emir Kujovic är tillgänglig för spel. Det finns även ett konkret intresse för Emir Kujovic och han kan ev lämna Norrköping i detta transferfönstret.

Dessa två lag möttes i den förra omgången och då slutade matchen 0-0 och vi tror på ett liknande resultat i denna matchen.  Norrköping är försvagade framåt och IFK Göteborg är nöjda med ett oavgjort resultat då man håller kvar Norrköping på ett tre poängs avstånd och man har en viktig returmatch nästa vecka i Europa League kvalet att tänka på.

Lycka till

[socialpoll id=”2283476″]

Gå med i vår facebookgrupp för ännu fler speltips!

Klicka här